Just nu

Tittade mig i hisspegeln imorse och såg en sammanbiten kvinna i ögonen (jag? kvinna? O-o-okej då… Har väldigt svårt att identifiera mig med det begreppet men tjej, näe och tant, inte än va?..) Hur som.

Det regnade alldeles för mycket imorse för att jag skulle ge mig ut och springa så det var bara att kraftsamla och bege sig till gymmet för att springa löpband. Ingen like på den! Så där stod jag i hissen, sammanbiten och svartklädd och en låt poppade upp i min hjärna. Har uppmärksammat att den börjat bete sig så på sistone när jag minst anar det. På retreatet som jag var på härom veckan stod jag en dag och tittade ut över fjälltopparna och plötsligt var ingen mindre än shamanen Roger Pontare inne i huvudet och sjöng den mäktiga ”När vindarna viskar mitt namn”. Konstigt nog kändes det helt rätt där och då (mindre nu, tillbaka i stan). Och nu, i morse tog Tomas Ledins gamla upptempolåt ”Just nu” plats i huvudet. Tomas och jag går inte way back men håll med om att texten i refrängen går att referera till när man vill och behöver känna livet i sig …

Just nu, vill jag leva, just nu
Just nu, vill jag känna, just nu!
Känna luften i mina lungor
Känna blodet som pulserar
Känna ljuset i mina ögon
Känna tiden som passerar…

Tacksam att jag fick den där låten i huvudet just i morse för löpning inomhus på band är sannerligen inte min bästa gren och jag kände att jag fick bra pepp av den. Så tack Tomas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nilla's Kitchen

Mat som älskar dig tillbaka

Malin Berghagen

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Naturligt Snygg

Just another WordPress.com site

Beauty Comes Clean

... Eller går yoga att förena med vardagen?

lilla.u

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Maria Helander

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Malin på ön

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Yoga, mat och meningen med livet

... Eller går yoga att förena med vardagen?

YogaLiv

En blogg om yoga och livet

Peppen - en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil.

En blogg om hälsa, hållbar livsstil och allmän pepp!

%d bloggare gillar detta: