Är vi framme snart?

Det är långt till Skåne. Relativt sett jättelångt. Men det stoppade oss inte från att köpa ett hus där för ett par år sedan. Vi hade hyrt hus i trakten i 10 år och var trötta på att kajka runt på våra alldeles för dyrbara semesterdagar, trötta på transferdagar, på att packa upp, packa ner, packa in och packa ut, fylla kylskåp, tömma kylskåp och städastädastäda – roligare saker kan man ha sina lediga dagar till. Så vi sänkte blicken och började studera Till salu-skyltarna som står längs vägarna i Skåne och hittade till nya platser som vi aldrig hade varit på tidigare. Och plötsligt dök det upp, vårt hus, ute på den österlenska slätten. Vi slog till och köpte en alldeles egen liten plätt av jorden och det har vi inte ångrat. Det är såå värt! Mamman är glad, pappan är glad och barnen är glada för de fick en studsmatta och sommarkompisar. Och det är till och med mysigt att packa in hela familjen i bilen med kaffe och smörgåsar och kunna dra iväg när vi vill. Att aldrig behöva dividera med mammor, pappor, systrar och bröder och fan och hans moster om semesterscheman. Bara det ordet är ju motsägelsefullt – semesterschema. Men vi köpte ett hus som är stort nog att rymma flera än oss så det är bara komma och hälsa på! Om nu inte avståndet avskräcker, för det är verkligen väldigt långt till Skåne.

Huset i Skåne

Hej Huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nilla's Kitchen

Mat som älskar dig tillbaka

Malin Berghagen

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Naturligt Snygg

Just another WordPress.com site

Beauty Comes Clean

... Eller går yoga att förena med vardagen?

lilla.u

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Maria Helander

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Malin på ön

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Yoga, mat och meningen med livet

... Eller går yoga att förena med vardagen?

YogaLiv

En blogg om yoga och livet

Peppen - en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil.

En blogg om hälsa, hållbar livsstil och allmän pepp!

%d bloggare gillar detta: