Springtur, julklappsrace och julbordsrunda

Kors i taket, sov 9 timmar inatt. Det händer inte så ofta. Trotsade kylan och gav mig ut på en joggingtur. Har satt någon sorts nedre temperaturgräns vid 10 minusgrader och det var väl ungefär var det var idag. Man får passa på när man kan springa ute i dagsljus, och dessutom sol som det var idag – blek decembersol, men ändå. Satte på mig ordentligt med kläder men ändå kryper kylan in där den kan. Och när jag började springa tårades ögonen. Efter ett tag tyckte jag att jag såg lite suddigt och insåg att jag sprang omkring med istappar i ögonfransarna – coolt (bokstavligt talat). Skönt var det iallafall, och vackert så man dog lite.

vinterjogg

Inte ont någonstans i kroppen men väljer man att jogga i midvinterkyla utan frukost så räcker inte krafterna till mer än sisådär 7 kilometer så det var vad det fick bli idag.

Sen var det full sprutt till nästa aktivitet – rekordsnabb julklappsshopping i Fältan. Vi ska träffa min familj och minsta kusinen idag och fira jul i förskott. Det fick bli lite Pippi, lite Bamse och färgglada, glittriga kläder i en härlig blandning…

julklappar

Sedan snabbt ombyte för årets julbord på Trosa Stadshotell. Härligt att åka på utflykt med familjen till idyllen Trosa. Och själva julbordet var fantastiskt fint – och gott! Bara en sån sak som 10 meter gottebord, nom nom… Lax och sill i alla upptänkliga former och viltkött för de som ville ha det.

Så mysigt att träffa syrran och hennes lilla familj. De bor ute på landet i Sörmland så det blir tyvärr alldeles för sällan. Min lilla systerdotter och gudbarn är möjligen världens gulligaste tvååring.

syrran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nilla's Kitchen

Mat som älskar dig tillbaka

Malin Berghagen

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Naturligt Snygg

Just another WordPress.com site

Beauty Comes Clean

... Eller går yoga att förena med vardagen?

lilla.u

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Maria Helander

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Malin på ön

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Yoga, mat och meningen med livet

... Eller går yoga att förena med vardagen?

YogaLiv

En blogg om yoga och livet

Peppen - en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil.

En blogg om hälsa, hållbar livsstil och allmän pepp!

%d bloggare gillar detta: