Sötsug vik hädan…

Såhär efter påsk, när en och annan chokladbit slunkit ner helt omedvetet, brukar jag känna att det är dags att sluta äta godis – för gott.

Till skillnad från de flesta föregående år tänkte jag ägna den tanken lite medvetenhet och göra något bra av den. Att säga att jag ska sluta äta godis (punkt) är för definitivt och tungt så jag testar en ny grej – att ta det dag för dag, en godisfri dag i taget, och att manifestera mitt beslut genom att skriva om det här och göra det synligt. Det kan ju inte skada tänker jag.

Så från och med nu och ett tag framåt testar jag det här med att inte äta godis. Och om den gyllene regeln för beteendeförändringar gäller även här så borde det ha hänt något i mitt system om 21 dagar… Men jag tar en dag i sänder.

Så:

Sötsug vik hädan, karaktär träd fram!

Nej tack!

Nej tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nilla's Kitchen

Mat som älskar dig tillbaka

Malin Berghagen

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Naturligt Snygg

Just another WordPress.com site

Beauty Comes Clean

... Eller går yoga att förena med vardagen?

lilla.u

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Maria Helander

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Malin på ön

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Yoga, mat och meningen med livet

... Eller går yoga att förena med vardagen?

YogaLiv

En blogg om yoga och livet

Peppen - en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil.

En blogg om hälsa, hållbar livsstil och allmän pepp!

%d bloggare gillar detta: