Ur spår

Ah vilken härlig morgon! Efter tvättstuga och diverse annat jox ville mitt mest optimistiska jag springa i Lill-Jansskogen… varpå kroppen fick riskera liv och lem för en mycket avvaktande tur på hala skogsspår. Lekte bergsget – eller mer lufsande björn – ute i skogen en stund innan jag hittade en väg att springa vidare på. Jaja, det blev några kilometer i solskenet iallafall.

Och när jag kom till Östermalms IP så var det fotbollsturnering och vår åt ena hållet…

fotboll

Och vinter åt andra.

snohog

Och vad var det där då?..

segway

Jo, några entusiaster som spelade Segway Polo. Mycket tveksam till denna aktivitet och det kändes som man var med i en sketch där Johan Rheborg plötsligt skulle uppenbara sig… Men nähä, det blev inte roligare än så och jag sprang hem igen.

Eftermiddagen tillbringades i bilen för att försöka hitta en ridhjälm till Alva med hjälp av Blocket. Kom hem med allt utom just en ridhjälm efter den shoppingturen. Det finns tyvärr inget standardmått på ridhjälmar och det man spar in på pris och konsumtion får man betala med sin tid. Dessutom lyckades både jag och Mannen få med oss varsin i princip oladdad telefon så spänningen stegrades längs vägen… Skulle vi få tag på säljarna?.. Skulle vi överhuvudtaget hitta adressen?.. Ja, jag säger då det – man blev inte smartare med de smarta telefonerna, bara latare. Det är som att man lagt hela sitt liv i händerna på en liten manick och glömde att man måste tänka lite själv också. Läskigt.

Nu väntar lördagskväll med världens godaste spagetti Carbonara enligt det här receptet (absolut inget raw eller nyttigt med det receptet men väldigt gott) och… Inget godis. 5 dagar nu hörrni. 5 dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nilla's Kitchen

Mat som älskar dig tillbaka

Malin Berghagen

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Naturligt Snygg

Just another WordPress.com site

Beauty Comes Clean

... Eller går yoga att förena med vardagen?

lilla.u

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Maria Helander

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Malin på ön

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Yoga, mat och meningen med livet

... Eller går yoga att förena med vardagen?

YogaLiv

En blogg om yoga och livet

Peppen - en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil.

En blogg om hälsa, hållbar livsstil och allmän pepp!

%d bloggare gillar detta: