Hej Moonsun!

En av påsarna jag kom hem med igår (istället för ridhjälm) innehöll ett par produkter från Moonsun Organic of Sweden. Har haft ögonen på det märket ända sedan jag jobbade i butiken Sundløf Organic Skin Care för några år sedan.

Moonsun startades 2004 och var först ut att erbjuda ekologisk hudterapi i Stockholm. De har sedan dess tagit fram en egen serie baserad på  endast naturliga ingredienser och aromaterapeutiska egenskaper – dvs produkterna har, förutom att de luktar gott, läkande egenskaper på huden.

Igår när jag kom in på den utmärkta hälsokostbutiken i PUB-huset, Hälsa för alla, såg jag att Moonsuns produkter börjat säljas där – blev riktigt glad! Kalla mig krämnörd eller eko-freak men jag tycker att det är så kul när det går bra för entreprenörer inom den här branschen!

Så jag slog till på deras rengöringsolja och ansiktskräm. Båda produkterna doftar fräscht kryddigt och var supersköna att använda.

Mitt bästa tips för en sund hud är faktiskt rengöringen, det går liksom inte att runda den biten. Och oljebaserad rengöring är hur bra som helst – gör rent på djupet och huden blir mjuk och len.

Tipset är att massera in ca 1 tsk olja på torr hud, fukta en trasa eller frottelapp med varmt vatten och lägga den över ansiktet en stund, ungefär som en liten mikrobastu. Torka försiktigt bort oljan efter ca 30 sek och avsluta med skölja ansiktet i kallt vatten. Avsluta med en fuktgivande ansiktskräm och notera rosorna på kinden.

moonsun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nilla's Kitchen

Mat som älskar dig tillbaka

Malin Berghagen

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Naturligt Snygg

Just another WordPress.com site

Beauty Comes Clean

... Eller går yoga att förena med vardagen?

lilla.u

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Maria Helander

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Malin på ön

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Yoga, mat och meningen med livet

... Eller går yoga att förena med vardagen?

YogaLiv

En blogg om yoga och livet

Peppen - en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil.

En blogg om hälsa, hållbar livsstil och allmän pepp!

%d bloggare gillar detta: