Det ljusnar…

Jo men faktiskt är det lite ljusare när jag går till jobbet på morgnarna, fågelkvitter i luften och det är ett väldigt drippedropp från taken så man får saxa sig fram på trottoarerna… Igår tror jag att det var någon som försökte säga mig något för inte mindre än två gånger höll jag på att få en fet, blöt snöhög i huvudet. En landade till och med fint på min sko… typ ”VAKNA UPP NU EVA!”

Idag kändes det som låg-energi-läget från de senaste dagarna har släppt taget om mig. Konstigt, det hade jag aldrig kunnat tro igår kväll. Avslutade nämligen dagen med att rensa en gammal låda som stått på mammas vind i sisådär 20 år. I den låg det bland annat brev och post från människor som inte finns längre – pappa, farmor och farfar… Sånt kan man inte spara på – är det inte givande, ska det ut (Feng Shui)! Så jag rensade bland grejerna på direkten. Men usch vad det sätter sig på en; lukten av gammalt papper, gammal vind, tuuung energi (hittade bland annat ett häfte med dikter från fyran. Alla klasskompisar hade skrivit om våren, spring i benen, maskrosor som kommer upp ur jorden osv. Jag hade skrivit en dikt om ”Gråten”…) Lägger inte så mycket värderingar i det men lite tungt kändes det. Så innan jag gick och la mig för att sova fick jag rensa bort lite skit i mitt eget system, och tydligen gick det bra för jag sov gott hela natten och idag kändes lite lättare, öppnare och friare.

Började dagen med en kick-off med jobbet. Mycket bra och peppigt sades där, bland annat: ”Vi lägger en jävla massa energi på omöjligheter när vi kan lägga en jävla massa energi på möjligheter.”… Va? Var det inte det jag sa härom dagen, fast i något mildare ordalag – släpp taget om motstånden och lev livet fullt ut. Vad väntar du på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nilla's Kitchen

Mat som älskar dig tillbaka

Malin Berghagen

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Naturligt Snygg

Just another WordPress.com site

Beauty Comes Clean

... Eller går yoga att förena med vardagen?

lilla.u

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Maria Helander

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Malin på ön

... Eller går yoga att förena med vardagen?

Yoga, mat och meningen med livet

... Eller går yoga att förena med vardagen?

YogaLiv

En blogg om yoga och livet

Peppen - en blogg om veganism, yoga och hållbar livsstil.

En blogg om hälsa, hållbar livsstil och allmän pepp!

%d bloggare gillar detta: